Sunt

Producător / Importator

Producătorii și importatorii de echipamente electrice și electronice sunt responsabili pentru gestionarea corectă a deșeurilor generate de produsele lor.

Conform reglementărilor naționale care transpun legislația UE, producătorii au obligația de a plăti o taxă pentru a acoperi costurile de colectare și reciclare a acestor deșeuri periculoase. 

Producătorii au obligația de a raporta autorităților de mediu cantitățile de echipamente introduse pe piața națională și de a finanța operațiunile de colectare, tratare și reciclare a deșeurilor de echipamente generate.

a

6 motive pentru care să alegi Eco Positive pentru gestionarea deșeurilor electrice și electronice:

 • Protejarea mediului

  Împărtășim cu toții responsabilitatea de a proteja planeta și de a reduce impactul negativ asupra mediului. De aceea, noi oferim soluții sustenabile și eficiente pentru gestionarea deșeurilor electrice și electronice, care respectă cele mai înalte standarde de mediu.

 • Expertiză vastă

  Suntem o organizație cu experiență de peste 10 ani în domeniul gestionării deșeurilor electrice și electronice. Avem expertiză și abilități profesionale în domeniu, pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

 • Resurse tehnice și operaționale de ultimă generație

  Dispunem de resurse tehnice și operaționale de ultimă generație, adaptate și dezvoltate permanent, asigurând acoperire națională în preluarea și colectarea de DEEE-uri, participarea la programe naționale și/sau regionale de colectare și implementarea de programe naționale sau regionale de educare și conștientizare.

 • Servicii personalizate

  Suntem conștienți că fiecare client are nevoi diferite, de aceea oferim soluții personalizate. Suntem un partener de încredere în gestionarea deșeurilor electrice și electronice cu care puteți dialoga permanent în vederea identificării soluțiilor optime pentru activitatea dumneavoastră.

 • Conformitate legală

  Ne conformăm cerințelor legislative în vigoare și vă asigurăm că deșeurile sunt gestionate într-un mod legal și responsabil, cu respectarea indicatorilor de performanță.

 • Responsabilitate socială

  Suntem o organizație angajată în responsabilitatea socială și ne străduim să avem un impact pozitiv asupra comunității și mediului înconjurător. De aceea, suntem mereu în căutarea unor noi soluții și tehnologii pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.

Contribuim la îndeplinirea obligațiilor de mediu ale României

Alăturându-ne organizațiilor colective licențiate, intenționăm să contribuim în mod susținut și durabil la îndeplinirea obligațiilor de mediu pe care România și le-a asumat ca stat membru în cadrul Uniunii Europene.

Scroll to Top