Echipa

Transformă-ți acțiunile de zi cu zi în obiceiuri responsabile față de mediu cu echipa Eco Positive !

+ 0
Ani de experiență

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa Eco Positive oferă soluții integrate pentru industrie, în vederea atingerii obiectivelor prevăzute în legislație, într-un mod eficient și ecologic.

Scopul nostru este să asigurăm un mediu curat și sănătos pentru generațiile viitoare, prin gestionarea responsabilă a deșeurilor electrice și electronice.

Resurse & Know-how

Alături de echipa atât de valoroasă prin know-how-ul deținut în materie, ne bazăm pe resurse tehnice și operaționale concepute și adaptate pentru a ne asigura o acoperire națională în materie de preluare și colectare de deșeuri de echipamente electrice și electronice. 

Programe naționale & internaționale

De asemenea, suntem capabili să participăm la programe naționale și regionale de colectare în colaborare cu retail-ul și să implementăm programe educaționale și de conștientizare a cetățenilor.

De exemplu, am colaborat cu programul național de educare și conștientizare a tinerilor, „Patrula de Reciclare”, pentru care am furnizat suport pentru acțiunile lor în școli și grădinițe la nivel național.

Membri Eco Positive

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sin amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sin amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sin amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sin amet

Suntem doar la un click distanță

...gata să îți oferim servicii personalizate și soluții eco-friendly!
Alege să faci diferența și să protejezi mediul înconjurător împreună cu Eco Positive!

Scroll to Top