Sunt

Deponent DEEE

Un deponent DEEE are obligația legală de a colecta, transporta și gestiona în mod responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice DEEE.

Această obligație se datorează faptului că aceste entități sunt producători sau importatori de echipamente electrice și electronice și, prin urmare, au responsabilitatea de a asigura că acestea sunt reciclate sau eliminate în mod corespunzător la sfârșitul ciclului lor de viață. Deponentul DEEE persoană juridică trebuie să se înregistreze în Registrul Național al DEEE și să respecte toate cerințele legale privind gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Organizația de transfer de responsabilitate Eco Positive poate ajuta un deponent DEEE persoană juridică în gestionarea responsabilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice prin oferirea de servicii complete de colectare, transport și reciclare a acestora.

În calitate de deponent DEEE persoană fizică ești responsabil de gestionarea corespunzătoare a echipamentelor electrice și electronice în momentul în care acestea devin deșeuri.

a

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 5 din 2 aprilie 2015

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 5 din 2 aprilie 2015 privind…

ORDIN nr. 269 din 20 martie 2019

ORDIN nr. 269 din 20 martie 2019 privind aprobarea Procedurii…

ORDIN nr. 1494 din 20 iulie 2016

Pentru aprobarea procedurii şi criteriilor de acordare a licenţei de…

Scroll to Top