GreenWEEE a inaugurat o a treia fabrică

GreenWEEE, unul din partenerii noștri de reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), a inaugurat cea de-a treia fabrică din Buzău, pe platforma industrială Frasinu.
🏭 Noua fabrică oferă o soluție completă pentru reciclarea aparatelor electrice și electronice, de uz caznic și industrial. Astfel, sunt recuperate substanțele periculoase, inclusiv uleiuri, agenți refrigeranți și de expandare.

„Avem o promisiune pe care o reînnoim constant de a extinde infrastructura și capacitatea de reciclare pentru deșeurile electrice, dar și de a extrage cât mai multă valoare din acestea. În 15 ani de activitate, sute de mii de tone de metale, plastice și sticlă rezultate din reciclare au devenit produse pe care le folosim în viața de zi cu zi,” a declarat Marius Costache, CEO GreenWEEE.

Ne-am bucurat să le fim alături la acest eveniment și să marcăm împreună o nouă etapă în domeniul reciclării și al protecției mediului în România.
Odată cu pornirea noilor linii de procesare, capacitatea totală de reciclare a GreenWEEE ajunge la 140,000 de tone pe an. Așadar, s-avem spor la colectat!

wpChatIcon
Scroll to Top