Proiectul „Recycle Your Technology” prezintă instalații multimedia realizate din deșeuri electronice la Arad

Expoziția itinerantă „Recycle Your Technology” ajunge la Arad pe data de 21 iunie, ora 17:00. După o primă oprire la Reșița, lucrările realizate de artiștii Dorian Bolca, Sergiu Doroftei, Denis Flueraru, gH. [ d s l x ] vor fi expuse la Muzeul de Artă Arad.

Realizate din deșeuri electronice reciclate, obținute prin campania „Recycle Your Technology for Art”, lucrările și proiectul ”vizează un public divers și o promovare a practicii reciclării, atât în rândul adulților, cât și în rândul copiilor. Artiștii gH. [ d s l x ] și Dorian Bolca, sunt amândoi recunoscuți pentru experimentele de sunet și de imagine, respectiv în cadrul kinema ikon în Arad și Nava C2 în Timișoara. Lor li se alătură alți doi artiști selectați prin open-call, Denis Flueraru și Sergiu Doroftei, această inițiativă având drept scop amplificarea mesajului ecologic al proiectului, dar și pentru a încuraja descoperirea unor artiști interesați de teme și metode în recycle art, mai ales în domeniul vechilor tehnologii.” – extract din textul curatorial realizat de Suzana Dan.

Publicul este invitat la vernisajul expoziției pentru a interacționa și a descoperi aceste lucrări, iar de la ora 18:00 va avea loc o discuție despre modalitățile corecte de reciclare a deșeurilor electronice și inițiative culturale și educaționale realizate pentru tineri.

Eco Positive, mândru partener al acestii proiect, vă invită să vizitați expoziția.

wpChatIcon
Scroll to Top