Sunt

Autoritate publică

Autoritatea publică trebuie să se asigure că există la nivel local un sistem eficient de colectare și reciclare a deșeurilor electrice și electronice dedicat cetățenilor.

În acest sens, Eco Positive este un partener de încredere care asigură servicii de colectare a deșeurilor electrice și electronice de la domicilii și sedii de firmă și raportarea conformă a acestor activități către autoritatea publică. 

Eco Positive participă activ la consolidarea și armonizarea cadrului legislativ național aplicabil și la identificarea celor mai inovatoare și eficiente soluții pentru creșterea randamentului sistemelor naționale de gestionare a DEEE-urilor și susținerea inițiativelor autorității publice, în contextul angajamentului național pentru redresarea ecologică prin investiții durabile într-o economie cu emisii reduse de carbon și a economiei circulare.

Echipa Eco Positive este formată din profesioniști cu o experiență vastă de peste zece ani în domeniul gestionării deșeurilor de echipamente electrice și electronice, contribuind semnificativ la dezvoltarea pieței de gestionare de DEEE-uri în România. 

a

Scroll to Top